Online brokers

Beleggen kan tegenwoordig bij vele banken en brokers. Beleggingsrekeningen zijn veelal gratis. Je kunt beleggen bij traditionele banken als ABN AMRO, ING, SNS REAAL en de Rabobank. Het is raadzaam om te beleggen bij een specialist, want het verschil is meestal erg groot.

Tip van de dag. Binck heeft nu een mooie actie lopen voor iedereen die een gratis rekening opent: Ontvang €200 starttegoed >>

Meer dan 70% van de particuliere transacties wordt gedaan bij drie brokers.

Binck In onafhankelijke onderzoeken wordt Binck al jarenlang uitgeroepen tot de beste broker door de combinatie van lage tarieven, krachtig platform en uitstekende service. Brochure aanvragen »
Alex Al meer dan 10 jaar maakt Alex beleggen zo toegankelijk mogelijk. Alex heeft een hoge klanttevredenheid door beleggers veel aandacht te geven. Ook zijn ze al twee jaar op een rij benoemd tot beste educatieve beleggingsinstelling. Meer informatie »
Plus500 Plus500 is een CFD service broker* voor ervaren beleggers die niet bang zijn voor hoge risico’s. Bij Plus500 kunnen actieve beleggers veel rendement maken met grote hefbomen en handige tools. Het minimale startkapitaal van plus500 is 1000 euro. Brochure aanvragen »

 

*Plus500 heeft een vergunning en wordt gecontroleerd door de Cypriotische toezichthouder (Cyprus Securities and Exchange Commission). Alex en Binck hebben een bankvergunning in Nederland.